Priprema kore:
Mikserom ulupati cvrst sneg od 4 belanca. Posebno umutiti125 grama margarina, 4 zumanca 125 grama secera, 1 vanil secer, 1 prasak za pecivo i 125 grama brasna. U to nastrugati koru od 1 limuna i sjediniti sa ulupanim belancima. Koru peci u podmascenom kalupu a kada je gotova podeliti je na dva dela, kako bi se dobile dve kore.
Priprema fila:
U 1 litar mleka skuvati 2 pudinga od limuna (moze i od vanile), sa 7 kasika secera. Puding ohladiti uz povremeno mesanje. Posebno umutiti 125 grama margarina i sjediniti sa hladnim pudingom.
Ovim filom filovati tortu, njime je obuci i spolja a na kraju tortu preliti staklastom glazurom od limuna.
Glazura od limuna:
Dobro umutiti sok od pola limuna, 150 grama secera u prahu i jednu kasiku vrele vode. Kada se formira fina glatka masa preliti tortu.